Teamleden

Bouzian Ziani – Rotterdam
Tonaansluiter

Elsbeth Hamsberg – Rotterdam

Emma Gerritse – Rotterdam
Meedenker beter waterbeheer – Tonaansluiter
https://www.linkedin.com/in/emma-c-gerritse/


Ik wordt er gelukkig van om praktisch én theoretisch bezig te zijn met het verduurzamen van mijn omgeving. In 2050 wonen volgens de VN twee op de drie mensen in een stad. We zullen creatieve oplossingen nodig hebben om ervoor te zorgen dat die stad voor iedereen een leefbaar ecosysteem is. Door samen te ontdekken, te proberen, en te leren komen we daar steeds een stapje dichter bij. Hoe brengen we natuur, water en duurzame energie samen? Als natuurkundige denk ik daar graag over na, en als Rotterdammer steek ik de handen uit de mouwen en ga ik onder het nadenken vast aan de slag.

Gideon Bergmans

Harm van Barneveld – Rotterdam
Stagiaire – Student Hogeschool Rotterdam Watermanagement
LinkedIn

Als student watermanagement kom je van alles tegen over water gebruiken, opvangen en besparen. Deze kennis, gecombineerd met theorie vanuit de opleiding, gebruik ik om te informeren, adviseren en om mee aan de slag te gaan. Het Regent Tonnen en de workshops zijn hier een goed voorbeeld van. Bewoners bereiken en het gesprek aan gaan is hierbij erg belangrijk. Daar hoop ik van te leren en mee te nemen in de toekomst.

Hiska van Onselder – Rotterdam
Co-founder – backoffice

Vanaf de eerste dag ben ik nauw betrokken bij WaterLeider door alles wat voor een regulier bedrijf ook nodig zou zijn te regelen. Ik sta vierkant achter de idealen en de manier waarop we doelen gaan bereiken, maar we leven (helaas) nog in een systeem waarbij zakelijk denken en handelen onontbeerlijk is. Mijn kracht is om ervoor te zorgen dat projecten soepel door kunnen gaan met mijn support in de dagelijkse administratie en communicatie. Natuurlijk denk en beslis ik net als de rest mee over de inhoud, maar dan graag vanachter de schermen.

Ibrahim Kadouri – Rotterdam
Tonaansluiter
LinkedIn

Josee van Linschoten – Rotterdam
Wijk Energie Werkt – sociaal werkgever, opleiden o.a. tonaansluiters

Laura Schön – Haarlem
Workshop organisator

Laura – Rotterdam
Ontwerper

LauranneCox – Rotterdam
Ontwerper

Marijn van Rossum – De Bilt
Specialist groenblauwe combinaties

Maurice Bulsing – Rotterdam
Tonaansluiter en legger groen dak

Remco Kroeze – Rotterdam

Romy Rotteveel – Vlaardingen
Aanjager Het Regent Tonnen Vlaardingen – Watermanagement student aan de Hogeschool Rotterdam, Stagiair Ruimtelijke Adaptatie WSHD, Oud stagiair WaterLeider
LinkedIn

Mijn interesse ligt in het stimuleren van zowel overheden, bedrijven en particulieren om beheersgebied of eigen tuin klimaat adaptief en waterrobuust in te richten.  Daarbij vind ik het belangrijk dat we samenwerken, binnen Waterleider wordt er ook zo gedacht.

Seimen Stroek – Hellevoetsluis

Sofie Schrover – Rotterdam

Thomas Leliman – Rotterdam

Tijs van Ruth – Rotterdam
Founder
LinkedIn

Als bedenker van een concept voelt het als een compliment dat we nu als team de doelen en missies van WaterLeider verder kunnen helpen met mensen uit de stad voor de stad.

Vera Reyhan – Rotterdam
Kinderworkshop Waterbaan – Autonoom Beeldend Kunstenaar, Docent
LinkedIn
Waterrijk

Duurzaamheid, zowel in materiaal als in de samenwerking zijn de rode draad door “Waterrijk”, waar in co-creatie ontworpen en gebouwd wordt aan een gezamenlijk waterbaan gemaakt uit recyclematerialen. Het bieden van een open en creatieve omgeving vind ik als kunstenaar en docent belangrijk. Waar meer integratie is tussen natuur, cultuur, achtergronden, leefwijzen en perspectieven kan er een co-creatief spel ontstaan. Bij WaterLeider kunnen we volgens dezelfde principes ontzettend veel van elkaar leren, tot nieuwe en innovatieve oplossingen komen en kunnen wij elkaar verrijken.