Stroomelementen

Op innovatieve wijze wordt zon, wind en water ingezet voor een 24 uurs stroomvoorziening op micro niveau toepasbaar op elke gevel. Elementenstroom neemt geen ruimte in beslag, geeft wel stroom aan de stad. Voor fietsaccu´s, voor verlichting, voor telefoons en meer dingen voor mensen.
Maar daarnaast zorgt deze -uit te vinden- uitvinding voor meer groen, voor support aan dieren die het minder hebben door afname van de biodiversiteit. Zorgt ie ook voor verkoeling in de hete en droge periodes. Het kan bijna niet waar zijn dat iets zo multifunctioneel is, maar toch kan het. Maar dan moet het concept wel worden uitgewerkt en dat kan mede met een budget van City Lab 010. dan laten de teamleden van WaterLeider de investering weer terug in de stad stromen. Samen met andere betrokken groene ondernemers, duurzame doeners, waterweters en energiemakers!
elementenstroom verbindt mens, plant en dier en de duurzame thema´s emissieloze energieopwekking, klimaatadaptatie, stadsvergroening en circulariteit,