Workshop TonTuin Amsterdam

Workshop TonTuin

Op een stralende lentedag maakten afgelopen zaterdag 20 cursisten plus medewerkers van bloei & Groei 25 TonTuinen. 4 tstuks bleven op de #giftofcolour tuin waar we met positieve gedrevenheid werkten aan deze upcycle waterbufferende plantenbak.

Het samenwerken aan oplossingen door te doen is sowieso altijd fijn en alle andere workshops waren er niet minder om. Maar deze dag met 2 sessies had toch iets extra’s. Niet alleen wij van WaterLeider leerden de deelnemers iets, maar het was ook andersom!
Het positivisme en stille kracht van Omnia maakt anderen blij. De visie van twee mensen die door Zuid- en Midden amerika trokken en daar bij lokale bevolking de bevestiging kregen hoe waardevol het is om weinig spullen te bezitten en dat ze die gedachte doorzetten in het westen. En bijna alle deelnemers hadden de gedrevenheid om zelf verduurzaming in de hand te hebben. Van het maken van een trui vanaf schapen houden tot breien aan toe. Van circulaire en offgrid oplossingen in de stad. En een dame waarvan we de naam kwijt zijn, maar niet de leeftijd: 78 jaar! Ze wenste niet geholpen te worden. “ik kan dit zelf, en als ik je nodig heb hoor je het wel”.

Blijf #waterleider volgen om te weten wanneer de volgende workshop is, of kijk even op Publieksprogramma 2022 – workshops, lezingen en verkoop – WaterLeider

Gerelateerde berichten