TonTuintje

In mei lanceerden we Natte Krat, de respons en aandacht was vooral positief en ook enorm! Er zijn al een aantal kratten besteld en minstens even leuk: er kwamen reacties van mensen die zelf aan de slag gingen. Maar er kwam ook de vraag naar iets wat meer geschikt is voor partikulieren. Daar hebben we naar geluisterd en leidde tot actie.

Zelfde idee, ander concept
Waar behoefte aan is: een kleinere en goedkopere versie. Die komt er niet, want er is maar één Natte Krat. Wat er wel komt is een nieuw concept op basis van hetzelfde principe: een geïntegreerde regenton en plantenbak waar de plantjes via een lont uit hun eigen reservoir drinken. De eerste proefversie is al geplaatst en werkt goed. De eerstvolgende 5 komen in Rotterdam Charlois.

Credits
Dit idee staat niet op zichzelf, het is gevormd door de input van Waterschap Hollandse Delta, Klimaatkrachtig Delfland, Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard, Rotterdams WeerWoord, Provincie Zuid-Holland, Stadskwekerij de Kas, Vrienden en familie en pers. De naam TonTuintje is met dank aan Ruud Reutelingsperger van Duzamm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *