Mini TonTuin DIY kit

Wat is het?

Mini TonTuin Met een compleet pakket breng je de themas Klimaatadaptatie, vergroenen in de stad en hergebruik van materialen op een speelse, maar leerzame manier onder de aandacht. Het project mini TonTuin bestaand uit de onderdelen: doen met een workshop, informeren en leren met een werkblad is bedacht en ontwikkelt door een samenwerking tussen WaterLeider, Waterschap Hollandse en Yuverta en is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar.

Hoe het werkt De docent of workshopleider heeft relatief weinig voorwerk om de theorie en praktijk over te brengen op de deelnemers. Voorafgaand aan de les/activiteit krijgen cursisten de opdracht om een potje te zoeken in hun eigen omgeving. Dit triggert al het besef dat er veel verpakkingen zijn die zwerfvuil veroorzaken.
Je bestelt per mail een of meer pakketjes, betaling gaat online. Binnen een week na betaling ontvang je je bestelling. Met het ontvangen doosje heb je verder alles in handen dat nodig is. De werkinstructie, de achtergrondinfo en alle benodigde materialen en bij interesse krijg je een link naar een digitaal werkblad geschikt voor vmbo.

>> MEER INFO EN BESTELLEN

Leuk… maar wat kost het?

winkelverkooprijs
55,00 euro standaard pakket

En daarvoor krijg je…
Een doosje met de werkinstructie en de benodigde onderdelen zoals een speciale aftekentool, geotextiel en biologische zaden. Dat komt in een doosje dat in de brievenbus past. En dan mag je de instructie en het concept voor altijd blijven gebruiken, je hoeft niet op nieuw te bestellen. Wel graag alleen voor jezelf gebruiken. Met deze verkoop verdienen we onze tijd terug dier er in is gestoken en het materiaal dat gebruikt is om te testen. We hoeven er niks op te verdienen, maar ook niet te verliezen… We hopen dat je de workshop zelf wel voor altijd blijft geven zodat de bewustwording bij steeds nieuwe kinderen ontstaat en groeit!
Zijn je materialen op na verloop van tijd, wees creatief en vervang het geotextiel door een panty, het touw door een schoenveter, etc.