Marvy Green

>> (web)winkel

Stad en natuur in balans.
Laat Marvy Green jou helpen met het transformeren van jouw balkon, stadstuin of gevel naar een groene oase zonder moeite. Denk aan balkonbakken, geveltuin pakketten, groendaken, groene wanden, biologische bloembollen, zaden, inheemse buitenplanten en nog veel meer. Dus als jij een groen hart hebt, maar grijze vingers? Of je gewoon gek bent op groen en het jezelf makkelijker wil maken; Marvy Green is er om je te helpen.

Groen².
Marvy Green werken aan maximale groene impact zonder winstoogmerk. Onze aanpak is per stad hyper lokaal. We kopen zoveel mogelijk in de stad in, verkopen en werken samen met bewoners en bedrijven. Met onze inkomsten maken we de stad nog groener door groene gevels en daken te doneren aan bewoners of instellingen die dit niet kunnen betalen.

Pakketten.
Om je op weg te helpen heeft Marvy Green verschillende samengestelde pakketten om jouw omgeving groen te maken. Hierbij kun je kiezen voor ‘Voor bijen en vlinders’, ‘Kruiden’ of ‘Altijd groen’. De planten zijn altijd gekweekt zonder gif en hierdoor niet schadelijk voor de natuur. Samen brengen we de stad en natuur in balans.”