Laura Schön

“Ik ben Laura. Na omzwervingen in Amsterdam, Rotterdam en Portugal woon ik nu met mijn gezin weer in mijn geboortestad Haarlem. In Haarlem, één van de meest versteende steden van NL, zet ik mij in voor meer klimaatadaptatie. Ik doe dit door vergroeningsacties en bewustwording rondom regenwateropvang. Dat doe ik o.a. door het geven van workshops TonTuin maken. Het vergroenen van schoolpleinen en het beplanten van boomspiegels. Dit jaar haalde ik het boomspiegelfeest naar Haarlem en enthousiasmeer ik mensen de straat te vergroenen. Mijn hobby is tegelwippen en werken in mijn moestuinbak in de voortuin.  Ik wordt enthousiast van hergebruik en vind vaak de mooiste spullen op straat. Als projectmanager in de creatieve sector houd ik van het oplossen van problemen met creatieve oplossingen. Ik werk graag samen met ontwerpers en andere creatieven. Momenteel doe ik dat bij De Stookkamer.”