HRT Rotterdam

In het derde jaar kunnen we zeggen dat de aanpak werkt. Na een aantal organisatorische en technische kinderziektes te hebben verholpen draaien we een compleet programma. Voor bewoners in alle delen van Rotterdam een compleet service aanbod. Online bestellen en afspraak inplannen en daarna leveren en aansluiten. Deze service verwijdert drempels als:
Geen tijd
Geen zin
Te moeilijk
Het komt er niet van
Etc.

>> Meteen bestellen

Via deze regentonnenactie motiveren en inspireren we mensen om meer klimaatadaptieve maatregelen te nemen, de ton is pas het begin is ons uitgnagspunt. Dankzij direct contact met bewoners tijdens het aansluiten komen er altijd vragen van de nieuwe ton eigenaar. Wat is afkoppelen? Kan het overtollig water niet beter in de tuin? Kan je ook de wc doorspoelen met regenwater?
Op al dit soort vragen hebben onze WaterLeiders een antwoord en verwijzen graag door. De vervolgklus hoeven we niet zelf, omdat het doel is om te inspireren en motiveren.

Bovenstaand klinkt allemaal heel makkelijk, maar dat kan alleen dankzij bijdrages van Rotterdams WeerWoord, Waterschap Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en Hoogheemraadschap van Delfland.

>> Meer weten