Crowdfunding City Shower

We zijn op zoek naar financiele steun voor ons project dat tot doel heeft mobiele duurzame douches te leveren voor de daklozen

Elke 10 oktober brengt de Wereld Daklozendag individuen samen om manieren te vinden om het leven van dakloze mensen in hun gemeenschap te veranderen. Wij willen samen met onze partners en u het verschil maken. We zijn op zoek naar financiele steun voor ons project dat tot doel heeft mobiele duurzame douches te leveren voor dakloze individuen in Rotterdam. Met het naderende winterseizoen en zorgen over de mogelijke uitbraak van nieuwe pandemieén, is dit initiatief urgenter dan ooit. We willen inderdaad de steun krijgen om ons project te starten op 10 oktober en het voor 25 december af te ronden.

Deze financiering stelt ons in staat duurzame douchefaciliteiten te bieden, branding, transport, doorlopend onderhoud en schoonmaak door toegewijde vrijwilligers te waarborgen, het project effectief te promoten, vrijwilligersvergoedingen te bieden voor teamleden, en de noodzakelijke vergunningen voor de uitvoering te verkrijgen.

Impact:

  • Onmiddellijke toegang tot hygiénische faciliteiten voor dakloze individuen.
  • Verbetering van de volksgezondheid in onze gemeenschap.
  • Toegenomen bewustzijn van daklozenkwesties op de Wereld Daklozendag.
  • Creéren van een energie-efficiénte en duurzame douchefaciliteit.